![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Powyzszy kod nie dziala.Nie wiem Jak przeslac tablice tab z tymi wratosciami.To musi byc koniecznie tablica bo przy jeszce kilku radiobuttonach bedzie inna liczba wartosci w tej zmiennej tablicowej.Prosze o pomoc... ![]() Ten post edytował falkor 19.04.2005, 12:35:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O żadne przesyłanie tablicy to na pewno nie chodzi ;] Zwykły błąd składni
![]() Cytat for(i = 0; i <= tab.length; i++) Zapomnialeś klamerek. I pierwszej, i drugiej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie zapomnialem zadnych klamerek.Funkcja dziala tak jak ma dzialac jesli tablice z danymi umiesci sie bezposrednio w niej.Ale ja potrzebuje przeslac tablice z poza funkcji.A jesli chodzi Ci o klamerki przy pierwszym FOR to byc ich nie musi bowiem dot ego fora nalezy jedynie drugi FOR, gdyby cos jeszcze sie w nim wykonywalo, wtedy bycby musialy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a mi to dziala. Dalem taki kod:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() :/...ale pojawil sie w tym jeden problem.Ta funkcja usuwa 'na stale' <optionsy> .... Jak zrobic zeby znow byly wszystkie ale przy zalozeniu ze nie wiadomo jakie zostaly usuniete ewentualnie w jaki sposob sprawdzic ktore zostaly usuniete? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post edytował falkor 19.04.2005, 12:34:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:08 |