![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie zwraca mi nawet błędu o tym że funkcja nie istnieje ![]() -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwne bo ja mam taki komunikat: Fatal error: Call to undefined function dupa() in
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
moze w php.ini maszz wylaczone te bledy i nie masz mozliwosci ustawienia error_reporting" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual()
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A właśnie.
Bo mam konto na serverze i do php.ini nie mam dostępu ale jest jakiś plik zawsze w którym można ustawić klika opcji tak jak gdyby to był php.ini dla danego konta na serwerze nie ? Mógłby ktoś powiedzieć jak on sie nazywa i co tam wpisac ? :/ -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2005 Skąd: A kogo to odchodzi?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Działa dzięki !
A tak btw. ten plik to .htacces ? Moge do niego wpisywać to co do php.ini ? -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://pl2.php.net/configuration.changes
+ opis do ini_set -- podaja ktore wartosci i gdzi emozesz zmieniac -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:42 |