![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na poczatku sie przywitam - Witam ;]
Domyślam się że wiele razy problem logowania byl poruszany na tym forum (szukalem...) , ale nie znalazlem tematu ktory mialby jakis zwiazek z moim... Oto moja strona: http://www.severus.xx.pl Zrobilem juz formularz do rejestracji, ale jeszcze potrzebuje jakies skryptu ktory... Zapisal by te dane z formularza do bazy ( w pliku txt) CuteNews, a pozniej jak user sie loguje mogl pisac komentarze pod newsami. Kompletnie sie na tym nie znam ;] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: Małopolska, Tarnów Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
to system newsów masz w CuteNews?
Sam też robiłem stronkę klanową i wykorzystałem też CuteNews jak chcesz mogę ci dać spolszczenie do CuteNews (własnej roboty ![]() Ale w opcjach możesz ustawić żeby każdy mógł pisać komenty Ten post edytował Login 16.04.2005, 12:41:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem ze moge, ale chce zrobic logowanie.
Zeby mozna bylo pisac komenatrze i wysylac screeny. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: Małopolska, Tarnów Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dało by się tylko Trzeba by było rozpacować ten system użytkowników w CuteNews. A i po naciśnięcu przycisku Zalogij co ma sięstać przejść do nowej strony ?
|
|
|
![]()
|
|
No zamiast tego pola logowanie byloby Witam $login ;]
a na dole np. + Dodaj screen Ten post edytował Zasmutator 16.04.2005, 12:53:25 |
|
|
![]()
|
|
ja bym umiał zrboić to co t chcesz oprócz pisnia komentów
|
|
|
![]()
|
|
Szkoda, bo mnie glownie chodzi o te komentarze ze rejestracja userow z poziomu strony byla identyczna jak po stronie CuteNews przez admina. Zeby otrzymywali od razu poziom Commentator.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Zrob rejestracje i logowanie powiazane z CuteNews.
Czyli automatyczna rejestracja w CN na poziomie komentatora. Teraz w opcjach cutenews zaznacz opcje ze kazddy moze komentowac. Jak juz to masz to w templacie Cutenews daj taki warunek zeby tylko osoby zalogowane mogly komentowac:
-------------------- Remember to brush your teeth !
biedziak.com biuro rachunkowe w rozsądnej cenie. |
|
|
![]()
|
|
Znalazlem pluging ktory pozwala sie rejestrowac do poziomu komentator, ale nie potrafie go wrzucic na strone zeby wygladal tak...
http://hl2-forum.info/severus/?what=register A on wyglada tak http://hl2-forum.info/severus/cutenews/register.php I teraz chcialbym zeby dalo sie logowac z tego "mojego" logowanie po prawej stronie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 151 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Proponuje zapoznac sie z php
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dzieki wspaniale wyjasnienie ;]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:23 |