![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2004 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z funkcją. Nie działa mi tylko na jednym serwerze. Może ktoś wie w czym jest problem. Jakie ustawienia w php są wyłączone,że to nie działa. Problem polega na tym, że wyświetla mi strone do momentu kiedy w funkcji jest rozdzielenie "echo" np:
jeśli jest tak jak poniżej wszystko jest ok.
Funcja jest przykładowa i ma tylko pokazać różnice. Dodam że problem jest tylko na jednym serwerze. Ustawień nie moge sprawdzić bo funkcja phpinfo jest wyłączona. Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in /www/phpinfo.php on line 1 Wie ktoś w czym problem, i czy konstrukcja taka jak pierwsza jest dozwolona ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
może:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2004 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Taki zapis ja podałeś przejdzie, ale jest jeszcze problem tego typu:
Tu problem polega na tym, że ładuje wszystko do momentu Dodam jeszcze raz że problem występuje tylko na tym jednym setrwerze, więc problem jest w jego ustawieniach. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlacz wyswietlanie bledow: error_reporting( E_ALL ).
Gdzie masz zdefiniowane DIR_TEMPLATE? Moze nie moze otworzy tego pliku: require(DIR_TEMPLATE.'header.php'); -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj zamienić require na include
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Nic nie pomaga
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:00 |