![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Mam mały problem, a właściwie pytanie.
Jestem początkujący w php (ale znam już HTML JavaScript TurboPascal) i chciałbym programować także w tym języku. Jednak nie wiem jaki serwer wybrać. Chodzi mi tu o serwer "prywatny" czyli z którego mogę korzystać bez podłączenia do sieci. Chciałbym aby serwer posiadał takie opcje jak: ~ obsługę php (najlepiej także z obsółgą SQL(jeśli tak sie da)) ~ koniecznie po polsku (może jakoś zniosę angielski) ~ łatwy w obsłudze Jak ktoś zna taki serwer to proszę o podanie mi adresu strony gdzie moge taki ściągnąć. A, i jeszcze jedno. NIe wiem jak przesłać dane na taki serwer. Proszę o opis Z góry dziękuję. Juri. Ten post edytował Juri 15.04.2005, 16:56:44 |
|
|
-Gość_Janek- |
![]()
|
Goście ![]() |
Może KRASNAL SERV?? LINK DO STRONY KRASNALA
Ja własnie z niego korzystam i wszystko jest ok. Ma wbudowane: Apache, php 5, MySQL i inne, takze wszystko co potrzeba. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jestem początkujący w php (ale znam już HTML JavaScript TurboPascal) Troche znasz (hihi) Polecam poczytac cos o C. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2004 Skąd: Puszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiesz... pierwszy raz to instalowałem od razu Apache. miałem z tym sporo problemów, niewiele wiedziałem (i nadal więcej nie wiem niz wiem) ale jakoś poszło. teraz jest szybko co raz lepiej. warto na głębsze wody myślę.
dlatego zacznij od C (a jak pociągniesz, to i C++) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak znasz pascala na tyle dobrze zeby algorytmy przekladac na kod to nie bedzie takiego problemu, nowa skladnia i tyle.
A z tym C to wydaje mi sie ze warto. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
hmm...
C? Słyszałem że to dość skomplikowany język ale spróbóję. Dzięki Pozdrawiam Juri |
|
|
![]()
|
|
Jak znasz pascala na tyle dobrze zeby algorytmy przekladac na kod to nie bedzie takiego problemu, nowa skladnia i tyle.
A z tym C to wydaje mi sie ze warto. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:54 |