![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto skrypyt login.php który weryfikuje dane z formularza i sprawdza czy zgadza sie z uzytkownikiem w bazie a nastepnie rejestruje sesje problem jest w tym ze nie wiem jak przebudowac ten skrypt wyglada on nastepujaco:
pierwotnie session_start (); bylo powyzaj session_register('login'); ale jak podpiolem weryfikacje danych z bazy i musialem sie polaczyc z baza to zaczely mi wyskakiwac bledy ze nei moze wyslac ciasteczka, to dalem session_start (); na gore ale przez to chyba ![]() co trzeba zrobic by nie bylo tego typu problemow ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie powinno byc $_SESSION['login'] i $_SESSION['haslo'] i tak samo z tablica POST?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/unsorted/nuclear/_admin/mysql_connect.inc.php:2) in /home/unsorted/nuclear/_admin/login.php on line 34 coś takiego wyskakuje jest to wywolane przez: header('Location: main.php'); i to wywoluje ten błąd -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz czy przed przeladownaiem strony czegos nie wysylasz do przegladarki (echo)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamień na coś takiego:
I po kłopocie |
|
|
![]()
|
|
dzięki zakończyłeś własnie mój życiowy problem z header('Location:.....
![]() -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:44 |