![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Skąd: Śrem Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem ciekaw jak wy rozwiązujecie ten problem. Użytkownik wypełnia na stronie formularz po czym zmienne z danymi z tego formularza są przekazywane dalej. Dalej poprzez kolejne 2 - 3 formularze muszę te zmienne mieć ukryte by na końcu je wrzucić do bazy. Ja tę sprawę rozwiązuję poprzez przekazywanie tych zmiennych poprzez
i tak z formularza do formularza, aż na końcu je wrzucam do bazy ( nie moge tych danych już od razu wrzucić do bazy bo są one uzależnione od innych danych z kolejnych formularzy. Za wszelkie sugestie i rozwiązania serdeczne dzięki Pozdro Mały |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zapisywać je do Cookie/sesji, lub do tymczasowego pliku - coraz popularniejsze stają się tymczasowe pliki XML.
Po ostatnio formularzu pobierasz dane z wybranego źródła i operujesz na nich według uznania. -------------------- Oooo, cia is on the phone... Ok, I got it. Shit I lost it.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem najlepiej bedzie przypisac dana zmienna do sesji i za przy kazdym nastepnym formularzu sprawdzac czy sa rowne - jak nie to zmieniasz przypis danej sesji
![]() pzdr cudny -------------------- ..::: Jak pomogłem to kliknij pomógł. Tak rzadko używacie tej opcji :( :::..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:22 |