![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moja praca jest wyswietlanie informacji a dokladne ocen szkolnych Bo robię szkolny dziennik internetowy i mam problem. Oceny mi sie ładnie pięknie po dodaniu wyswietlaja ale mam problem z estetyką. Jezeki w jednej lini mam 3 wprowadzone oceny a w drugiej np 1 czyli 2 kkratki są puste i chciałbym je wypełnic spacjami ale nie wiem jak po strony sa wyswietlanie dynamicznie i nie jest tak prosto jakby sie wydawało. Tu podaje cześć skryptu ze stronki do wyswietlania punktów.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie mozesz sobie zrobic colspan?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to dlaczego nie ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2004 Skąd: planeta -> ZIEMIA | kontynent -> EUROPA | kraj -> Polska | województwo -> ŁÓDZKIE | miasto -> TOMASZÓW MAZ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, nie wiem czy dobże kombinuje, ale może tak:
Ten post edytował kobe 17.04.2005, 09:24:47 |
|
|
![]()
|
|
A tak nie mozesz zrobic?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 12:55 |