![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Mam lamerskie pytanko: na Widnows 2003 Server uruchomiłem IIS6 i dokonałem instalacji php 4.3.11. Tylko proszę o podpowiedzi (bo w temacie php jestem zupełnym lamerem) - jak w prosty sposób sprawdzić, czy instalacja się powiodła i działa ! Bardzo proszę o informacje na formum lub na e-maila: dariusz.filipowski@elektronik-service.com.pl Pozdrawiam, Darek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wtrące sie:)
Zrobilem tak utworzylem w notatniku plik o nazwie index.php i wkleilem do niego tylko to Cytat <?php phpinfo(); ?> lecz po zapodaniu http://localhost/index.php itwiera misie normalny text :/ czy cos zle zrobilem?A w pasku adresu koncowka jest taka index.php.txt Pozdrawiam Ten post edytował kromka 16.04.2005, 14:10:49 |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tzn; że źle zainstalowałeś php.
Zrób wszystko krok po kroku jak jest w manualu TUTAJ NACIŚNIJ... Powinno zadziałać. -------------------- Jeśli wiesz jak coś zrobić zrób to, jeśli nie wiesz... ryzykuj :o)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie :
Cytat lecz po zapodaniu http://localhost/index.php itwiera misie normalny text :/ czy cos zle zrobilem?A w pasku adresu koncowka jest taka index.php.txt tylko index.php ty masz plik tekstowy o naziwe index.php ma byc index.php ps. jak zapisujesz plik w notatniki przy zapisie wybierz ZAPISZ JAKO > Wszystkie pliki i wpusz index.php w pole wyzej... i zadziala na 99% Ten post edytował acztery 16.04.2005, 18:42:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:41 |