![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Nie mogę sobie przypomnieć, czy (jak) możliwe jest zdefniowanie konkretnych ustawień dla jakiegoś typu okna, podawanego w html'owym znaczniku target.
Czy ktoś będzie wstanie, zechce, mnie wesprzeć? ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2002 Skąd: Gliwice/Radomsko/Szczepocice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Atrybuty:"_self" (strona wyswietla sie w tym samym oknie) "_blank" (strona wyswietla sie w nowym oknie) "_top" i chyba jeszcze jeden.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustawienie okna typu 'okno bez paska narzedzi, menu' itp mozna ustawic jedynie przez javascript.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
No tak - mało dokładny się okazałem - sorki
![]() Oczywiście wiem, jakie są atrybuty targeta: _blank, _self, _top, _parent. Spotkałem sie jednak rónież z definiowaniem innych ustawień, typu własnie rozmiar, dla własnych atrybutów, np. target="moje_okno", a gdzieś w kodzie html (chyba w head): ustawienia tego okna. Wiecie coś o tym? -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
JavaScript Twoim przyjacielem. Wszelkie resize'y, move'y itp.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 13:10 |