![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://null.go.pl
Zapraszam do oceniania - nie mam pomysłu co wstawić w topie ale to kwestia czasu -zapraszam do oceniania reszty ![]() BTW. Mój pomysł na top to miasto w czasie nocy - co Wy na to ? -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytelny, profesjonalny, mily dla oka
![]() Nie mam zastrzezen poza tym pustym topem ![]() P.S. Chyba wiosna sprzyja blogom bo coraz wiecej ich ostatnio na forum Oceny ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top pusty, pole wyszukiwarki jakieś za duże
![]() Poza tym OK. 7/10 Miasto w czasie nocy - pokaż ![]() Miasto.... Ma być PixelArt (isometric) ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyjemny, nie za prosty, niezbyt złożony, nic dodać nic ująć...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajne . Ma to co byc powinno . Lubie strony bez swiecidelek .
Ale top troche za wysoki Ten post edytował Indianin 9.04.2005, 19:16:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Top zdecydowanie za pusty
![]() ![]() Reszta poprostu mila dla oka :-) przyjemnie sie czyta chociarz moze czzcionka za mala :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fipaj - nie pixelart - raczej zdjęcie -- jakoże większość moich dzieł powstaje w nocy
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi też się bardzo podoba. Jakby top był mniejszy, to mógłby zostać pusty ;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się, lubię strony które nie sa przeładowane grafiką...
![]() Jeszcze TOP i bedzię git. Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super. Prosto, jasno i czytelnie. Aż się chce posiedzieć dłużej
![]() -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:29 |