![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam.
mam taki oto kod: skrypt fajnie działa jest tylko jeden problem. działa gdy niema dodanego doctype. gdy dodam obojętne czy xhtml czy html skrypt na ff daje błąd "Błąd: otw3 is not defined". co tu jest nie tak? słabo znam się na javascript dlatego pisze bo wszystko co umiem próbowałem, ale nic nie pomaga. -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób tak:
Kod function Pokaz(co, rys) { var lay = document.getElementById(co); var rs = document.getElementById(rys); if(lay.style.display=="block") { lay.style.display="none"; rs.src="exp_plus.gif";} else { lay.style.display="block"; rs.src="exp_minus.gif";} } a prz wywołaniu funkcji, jej argumenty daj w uszach: -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
próbowałem też podobny kod ale nie działał bo zapomniałem o ' '
![]() dzięki -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:24 |