![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zainstalowanego Krasnala, i wszystko ładnie chodziło, ża do czasu.Dzisiaj włączam sobie go i chce wejść na locala i cisza, niby próbuje załadować strone z locala ale nie umie i to już nawet czekałem 20 min. Phpmyadmin też nie działa i wogóle nic teraz nie da się odpalić.
Po odinstalowaniu i ponownej instalacji dalej nie działa local Dodam że nie wywala mi żadnych błędów a liść świeci ładnie na zielono. Spróbowałem więc odpalić apacha, który był instalowany przy Zendzie, i tu ten sam problem. Nie wyświetla locala. Przez cały czas miałem obydwa zainstalowane i mogłem sobie przełączać który chiałem i oba działąły idealnie a teraz ani jeden ani drugi i nie wiem dlaczego Proszem o pomoc (i to najlepiej szybką bo pisze prace licencjacką w php a nie posiadam żadnego innego serwerka bo kasy nie ma żeby bulić co miesiąc) ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Spróbuj inny serwer (jakąś gotową paczkę a'la krasnal, np. WMST, i inne:) ), ew. może firewall blokować ci połączenia.
-------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Spróbowałem więc odpalić apacha, który był instalowany przy Zendzie, i tu ten sam problem. Nie wyświetla locala. a z firewallem nic nie robiłem (używam avast i tam jest wbudowany) jak mówiłem wszystko działąło do wczoraj i nie wiedzieć czemu nie działa dzisiaj a nic nie zmieniałem w konfiguracjach. Po prostu przestało działać |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi ktoregos piekneo dnia tak przestal dzialac... i sie okazalo, ze sam z siebie skype sie wlaczyl na port 80 i przez to apache sie nie uruchamial, z racji, ze skype sie uruchamial wczesniej.. wiec w skypie musialem odchaczyc opcje 'uzywaj czasami portu 80' czy jakos tak.. tyle, ze nie swiecilo mi piorko na zielono, tlyko informowalo ze sie nie moze polaczyc..
-------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]()
|
|
tyle że ja nie mam skype ani też nic mi nie blokuje portu 80
zainstalowałem inny kombajn z apachem php i mysql (VertrigoServ 1.15) i też nie chce się odpalić localhost ----------------------------------------------------------------------------------------- po odinstalowaniu i wyczyszczeniu rejestrów oraz restarcie i ponownej instalacji zmieniło się tylko to że teraznie działa mi już mysql(czerwone światło) a local jak nie chodził tak nie chodzi Pieprzony windows, jutro format i wtedy zobacze jak dalej nie pójdzie to ściągam jakiegoś linuxa i pieprze to ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------ To wszystko wina micro-shitu po formacie i instalacji od nowa win i wszystko działa ![]() ![]() Można skończyć temat (śmierć windowsom) Ten post edytował asterix1983 9.04.2005, 21:21:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:31 |