![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 20.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam pojecia jak to poprawnie zapisac, mimo ze w3c nie czepia sie ani xhtmla ani css. Probrem pojawia sie przy linkach w Firefox. Nie ma ich, ff ich nie widzi. IE widzi. Nie mam zielonego pojecia jak to przepisac aby ladnie wygldalo, to jest jak teraz na http://www.photo.ravenweb.org/. Paradoksalnie leje na bledy pod IE, kiedy w sumie naj powazniejszy mam pod FF. Wiem gdzie blad, wiec nie mowicie ze tu. Nie wiem jak rozbic te 4 divy. Ten post edytował R@ven 5.04.2005, 22:10:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie nie wiem jak te linki wyglądają w IE. Ale edytowałem style na tej stronie przy użyciu WD i dziwna sprawa jest, da się różne rzeczy zmienić, ale np koloru linka nie.
Wygląda jak by coś zasłaniało te linki i dlatego nie są klikalne. Ten post edytował Strus 5.04.2005, 23:14:01 -------------------- Strusionet - Gentoo Linux | New design CSS Demo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mysle, ze problem polega na tym, ze wszystkim tym divom ustawiles z-index na 1 tyle ze one wszystkie maja wysokosc i szerokosc zdefiniowana na 100% tak wiec jeden musi przykrywac drugi. Proponuje abys ustawil parametr z-index rozny dla poszczegolnych divow tak aby warstwa z linkami byla na samej gorze.
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 23:42 |