![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ostatnio stawiam sobie na lokalu EzPublish lecz nie wiem czemu przy instalacji jest on taki wolny ![]() ![]() ![]() P.S wszystkie ustawienia w php.ini httpd.conf itp. ustawiłem na optymalną wartość ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szybiej nie działa - i fabrycznie jest taki powolny - ja też się poddałem
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Solidny dedykowany serwer na ktorym nie ma niczego innego prócz tego co związane z php.pl oraz akcelerator do php.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
+ wlaczone cacheowanie templateow
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Upewnij sie ze, masz ustawione wlasciwe prawa dostepu dla folderow var, design oraz settings
Wlacz Debug w settings/override/site.ini.append.php [DebugSettings] DebugOutput=enabled i sprawdz co spowalnia Twoj system. Mozesz takze wylaczyc tlumaczenie zawartosci, to takze moze podniesc wydajnosc systemu. -------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]()
|
|
a jakie mają być prawa dostępu do folderów var, design oraz settings
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zakladajac ze uzywasz systemu Linux zykle sa na poziomie 777. Jezeli uzywasz systemu windows i php z ZendOptimizer, powinienes wylaczyc ZendOptimizer. Jaka jest Twoja konfiguracja sprzetowa? Bardzo wazny jest akcelerator dla php.
-------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 09:42 |