![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona ciekawie zrobiona, ale ten zielony nie przemawia do mnie
![]() ![]() Masz dobry pomysł, spróbuj poeksperymentować z innymi kolorami, przy ich odpowiednim dobraniu strona będzie się bardzo dobrze prezentować. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładna strona.
A myślałeś nad JavaScriptowym zmienaczu kolorów?? (np. na niebieski) Taki bajer ![]() 9/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ładna strona tylko trochę design za zielony, nie jestem grafikiem więc nie mogę Ci dokładnie powiedzieć co zmienić, jedynie uważam że jako osoba przeglądająca stronę nie zachęca mnie zbytnio... Reszta w porządku. Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładna strona, wcześniejsza też była ładna. Ja lubie zielony i myślę, że strona może zachęcić...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry zielony nie jest zły... fajne, tylko wyśrodkuj, bo nie chce mi się oczu przekręcać na prawo
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuje za wskazowki, rozumiem ze najgorzej od strony kolorystycznej, musze pomyslec nad tym : ( no i ta "roslinka" : ) za malo szukalem, co do wycentrowania to chyba tak zrobie, chociaz zmienia mi sie koncepcja co dziennie : )
Ten post edytował piechnat 5.04.2005, 19:38:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Stronka ładniejsza duzo od poprzedniej ale autor nadal nic sie nie zmienil
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona mi się podoba. Design jest fajnu, technicznie poprawna.
Tylko dlaczego ta strona przy rozdzielczości 1280x1024 jest z prawej strony i zajmuje 40% ekranu monitora? Śmiesznie to wygląda. -------------------- Strusionet - Gentoo Linux | New design CSS Demo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi sie bardziej podobaja lekcje literatury niz ten desing
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Design srawa indywidualna, ale "literatura" jest interesująca
![]() I widzę, że strona jest już wyśrodkowana ![]() Teraz mnie tkneło, żeby wcisnąć Ctrl+S i co zobaczyłem ![]() Piechnat dla IE wysyłasz inny nagłówek, czy IE dostaje inna strone ? -------------------- Strusionet - Gentoo Linux | New design CSS Demo
|
|
|
![]()
|
|
dla IE wysylam inny naglowek:
Kod if (ereg('xhtml', $_SERVER['HTTP_ACCEPT']))
{ header('Content-Type: application/xhtml+xml'); } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:37 |