![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robie teraz w miare duza baze danych no i oczywiscie panel obslugujacy ja
![]() Napisalem sobie tak ze gdy ktos sie loguje i wpisze poprawny login i haslo to:
No i teraz w kazdym z plikow.php includuje plik ok.php ;p o tresci:
Teraz wiadomo ze dopuki ktos nie zamknie przegladarki sesja bedzie aktywna. Czy takie rozwiazanie jest bezpieczne ![]() Jest to bardzo proste ale spelnia moje wymagania tyle ze nie wiem jak z bezpieczenstwem - dopuki nikt nie pozna kodu to chyba sie nie da dostac do panela ![]() Jesli uwazacie ze to jest do d...py to napiszcie swoje inne propozycje - za wszystkie b. dziekuje pzdr cydny -------------------- ..::: Jak pomogłem to kliknij pomógł. Tak rzadko używacie tej opcji :( :::..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
moim zdaniem sesje to dobry pomysł, sam używam ich do logowania w panelu administracyjnym mojego systemu newsów. Czy są bezpieczne? Raczej bezpieczniejsze od cookies, ale jak wiadomo nie ma skryptów nie do obejścia ![]() ![]() zamiast
powinno być
Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Radze sie tez zainteresowac sesja w bazie danych.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:47 |