![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2003 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Proszę o ocenę strony umożliwiającej skracanie adresów: Link: tnij.org Będę wdzięczny za 'wyłapanie' wszelkich błędów. Ten post edytował Chinczyk 3.04.2005, 14:10:31 -------------------- tnij.org - skracanie, maskowanie długich linków
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Estetycznie, profesjonalnie, prosto.
Jestem pod wrażeniem, 10/10 Pozdrawiam, Fipaj -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona i ładna i technicznie poprawna, co prawda zatabelkowana i używasz Geckowatych włąsności w stylach, masz problemy z alternatywnymi czcionkami. Generalnie mi się podoba
![]() -------------------- Strusionet - Gentoo Linux | New design CSS Demo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
[+] Dobry pomysł - takie aliasy, tylko odwrotnie ![]() [-] Nieintuicyjność: Skróć z: [form] do: http://tnij.org/ [form] - nie ma żadnych informacji co trzeba wpisać, czy adres www, czy może swoje imię ... Brak dokładniejszego opisu. [-] Rejestracja i Logowanie - brzydkie style formularza - bardzo duże i niepasujące do małych opisów obok nich. Poza tym niewyśrodkowane w stosunku do pól formularza, co nie wygląda estetycznie. Wysokość inputa i wysokość buttona są różne - mało estetyczne. [?] Design - jeśli można tak go nazwać - ubogi i nieprzyciągający. Przy krótkich tekstach nieciekawie krótka - mnie się nie podoba. Moja ocena: 5/10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat [-] Nieintuicyjność: (...) nie ma żadnych informacji co trzeba wpisać, czy adres www, czy może swoje imię ... Brak dokładniejszego opisu. Tak.. napewno imie ![]() Cytat [-]Wysokość inputa i wysokość buttona są różne - mało estetyczn Faktycznie, teraz zauważyłem że Opera to inaczej wyświetla, w pozostałych jest równo. Wystarczy dodać do styli height: w pxach ![]() -------------------- Strusionet - Gentoo Linux | New design CSS Demo
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. To 1, 2, 3, to powinna być lista uporządkowana :]
2. Kyno, ojoj tabelki ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bela_666:
lista uporządkowana ? a tabelki bo na szybko robione, w wolnym czasie sie pobawie ![]() -------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze za długo się ładuje, po drugie design jest trochę ubogi... Oprócz tego jest ok
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kyno @ 2005-04-03 19:52:23) bela_666: lista uporządkowana ? a tabelki bo na szybko robione, w wolnym czasie sie pobawie ![]() kyno: lista uporządkowana, która definiujesz przez element <ol> ;] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@id4 Widze ze "odgryzasz sie" za slowa krytyki jakie padly w kierunku Twojego serwisu o tej samej tematyce
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(SongoQ @ 2005-04-03 20:53:40) @id4 Widze ze "odgryzasz sie" za slowa krytyki jakie padly w kierunku Twojego serwisu o tej samej tematyce ![]() ![]() Nie, nie odgrywam się. Nie jesteśmy tutaj po to, by sobie do gardeł skakać ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie jesteśmy tutaj po to, by sobie do gardeł skakać Z tym sie 100% zgadzam. Po przeczytaniu Twojego postu jakos tak odczulem (hihihih). Cytat Nie mam czasu wkładać w niego więcej pracy Szkoda ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 23.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od strony graficznej bardzo schludnie, trochę odznaczają się textfieldy, ale nie jest to aż tak straszne. Mam pytanie do czego służą takie serwisy? Do czego to się przydaje w praktyce?
-------------------- Słyszałem, że macie tutaj jakieś takie php... fajne to, dobre to jest?
|
|
|
![]()
|
|
Jesli nazwa (domena) ma mniej znakow to latwo ja zapamietac.
Popatrz na taki serwis jak prv.pl - 3 literki a ilu userow. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 23.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale prv oferuje subdomeny natomiast tu jest inaczej...
-------------------- Słyszałem, że macie tutaj jakieś takie php... fajne to, dobre to jest?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Powiem, że po wejściu na stronę miałem pierwsze wrażenie pozytywne aż do końca przeglądania strony. Cenię proste strony bez zbędnych fajerwerków. Strona spełnia swoje zadanie, więc myślę że jest dobrze... Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
@ebe Wlasciwie idea i zasada dzialania jest taka sama.
PRV - xyz.prv.pl -> aaaaa.domena.pl/............. tnij.org tnij.org/xyz -> aaaaa.domena.pl/.......... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat(ebe @ 2005-04-03 21:54:29) Do czego to się przydaje w praktyce? http://www.w3.org/TR/2004/REC-xml-infoset-20040204/ do tego tnij.org/xml ![]() -------------------- Strusionet - Gentoo Linux | New design CSS Demo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2003 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za komentarze. Postaram się dostosować do Waszych uwag.
![]() -------------------- tnij.org - skracanie, maskowanie długich linków
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:08 |