![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki skrypt:
Jak zamienic te sesje zamienic na cookie zeby przy logowaniu skrypt sprawdzal czy istnieje cookie. Jesli cookie istnieje to wyswietla sie to co sie ma wyswietlic np echo lub include -------------------- Remember to brush your teeth !
biedziak.com biuro rachunkowe w rozsądnej cenie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Dorob formularz z polem login i haslo a sprawdza sie tak
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja przerobiłem tak:
Mało to bezpieczne i przy logowaniu wcale cookie nie jest sprawdzane, ale powinno działać analogicznie do twojego przykładu. Pamiętaj ze cookie pojawia sie dopiero po przeładowaniu strony. -------------------- pozdrawiam, chfast
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Moglby ktos ten drugi skrypt przerobic zeby cookie bylo sprawdzane i haslo bylo przechowywane w osobnym pliku ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Wszystko dziala ale jak zamkne przegladarke i wejde ponownie na strone ze skryptem to musze sie znowulogowac ![]() Ten post edytował d4b 3.04.2005, 14:09:21 -------------------- Remember to brush your teeth !
biedziak.com biuro rachunkowe w rozsądnej cenie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:51 |