![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z modulem 'Klanowe Mecze' do jportala, za bardzo nie wiem o co chodzi moze ktos mi pomoze, moj problem wyglada nastepujaco:
Kod Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/httpd/html/toptrener.pl/jp/module/klan.inc.php on line 17 a w pliku klan.inc.php w lini 17 jest tylko to: Kod while($r = mysql_fetch_array($result)) { Natomiast w zarzadaniu modulem w panelu administracyjnym mam cos takiego: Kod Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/httpd/html/toptrener.pl/jp/admin/klan.adm.php on line 53 klan.admin.php linia 53: Kod $il = mysql_num_rows($result); Postepowalem tak jak bylo w readme tego modulu, niestety sa jakies problemy, ktos jest w stanie pomoc? Pozdrawiam. Ten post edytował maniac 3.04.2005, 11:51:00 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz jakies dane w bazie, lub poprawnie skonfigurowany dostep do bazy? bo wyglada na to ze sie wysypuje na zapytaniach.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błędy mogą wynikać z tego, że z bazy nie zostały wyciągnięte żadne rekordy. Jeśli mimo to wszystko pokazuje się tak jak powinno dodaj po prostu @ przed mysql_num_rows i mysql_fetch_array.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@zbig13 Jesli blad wyskakuje na mysql_fetch_array() to watpie zeby jakies dane w tym zapytaniu zostaly zwrocone.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem za bardzo doswiadczony w tym wiec jak byscie dokladnie powiedzieli co gdzie zrobic / dopisac etc ... to byl bym szczesliwy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(maniac @ 2005-04-04 11:10:08) Nie jestem za bardzo doswiadczony w tym wiec jak byscie dokladnie powiedzieli co gdzie zrobic / dopisac etc ... to byl bym szczesliwy ![]() możesz spróbować tak:
oczywiście zastąp cośtam swoimi danymi ![]() i napisz to co się wyświetli. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:44 |