![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam formularz ktory wysylam postem do drugiej strony.
Na drugiej sprawdzam czy wszystko jest wypelnione, jak nie to jest link
ktorym wysylam wartosci wpisane spowrotem do formularza, zeby ich nie wpisywac spowrotem. I teraz tak pola typu : nie ma zadnego problemu. Ale mam problem z polem:
i pole jest puste ![]() Probowalem zamienic nilijkie z value czyms takim: Ale nic. Ten post edytował usiek00 2.04.2005, 18:41:29 -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba mnie nie zrozumiałeś mi nie chodzi o to aby domyślnie była ustawiona jakaś wartość w polu <select> tylko, że jak ja wyśle zawartość formularza i pożniej pobierając wartości metoda GET wruce do niego to żeby wartość w polu była wybrana ta co wczesniej, a nie domyślna wartość
![]() -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrozumiałem ale miałem nadzieje że myślisz...
Podałem Ci jak to zrobić a dopisać IF'a to tak ciężko ?
Ten post edytował Kuziu 2.04.2005, 19:51:08 -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Jak widac to ja nie zrozumialem twojego toku myslenia :]. Dzieki i pozdrawiam
-------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:28 |