![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam dość głupi problem
![]() Ten post edytował Paralityk 1.04.2005, 21:28:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jesli chcesz aby ktos Ci w tym pomógł daj wiecej danych chociaż by kawałek kodu, jesli nie to poszukaj na forum o "stronicowanie". Z tego co piszesz to ja Ci nie pomoge, nawet nie wiem jaka to baza danych... Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukaj -> stronnicowanie...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat mysql_select_db("gbook", $conn); $result=mysql_query("select * from dane order by Date", $conn); while ($myrow = mysql_fetch_assoc($result)) { //Wyswietlamy kolejne elementy tablicy. echo "<P>"; echo "<table border=1 width=400>"; echo "<tr><td> Nick: ".$myrow["Nick"]." Email: ".$myrow["email"]."</td> </tr>"; echo "<tr><td> ".$myrow["Tresc"]. "</td></tr>"; echo "<tr><td>".$myrow["Date"]. "</td></tr>"; echo "<tr><td>ID: ".$myrow["id"]. "</td></tr>"; echo "</P>"; echo ("____________________________________________ "); } ?> </BODY> </HTML> Tak to wygląda.Jeżeli coś więcej trzeba to wkleje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:54 |