![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam malutki problemik!
Mam zainstalowany PHPTriad i rowniez Microsoft SQL Serwer 2000. Poniewaz za niedlugo bede w pracy pracowal na programie magazynowym opartym o ten wlasnie serwer SQL chcialem sie jakos dowiedziec czy i jak mozna sie z nim jakos polaczyc w php, aby pobrac z niego jakies dane? Chcialem zrobic cennik internetowy mojej firmy i chce napisac jakis skrypcik, pobierajacy dane z naszego magazynu. POMOZCIE PLIZZZ! hlip hlip... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
php manual -> LVIII. Microsoft SQL Server functions
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat php manual -> LVIII. Microsoft SQL Server functions
Nie za mała przypadkiem ta czcionka? :wink: -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Sądzę, że nawet jak by byla i dwukrotnie większa, też by nie zaszkodziło. Nie sądzisz?
![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no comment...
EOT. -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:31 |