![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2002 Skąd: zamość Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm mam takie dziwne pytanie (jak zwykle - moje zawsze są dziwne
![]() Drugi skrypt wstawia 12 pol do tabeli kazde varchar 100 i najdziwniejsze jest to ze ten drugi dziala 100*szybciej chociaz wstawia 10* wiecej rzeczy. Baza skryptu jest identyczna w obu przypadkach, obydwie tabele są na tym samym serwerze także wszystko powinno kurde być tak samo, nie ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skad wiesz ze to mysql :PPP ja bym zalogowal sie konsola i dodal przykladowo do obu tabel przykladowe dane i sprawdzil jaki czas... ponizej zawsze jest podawany
![]() apropos ![]() ![]() -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Hmm mam takie dziwne pytanie (jak zwykle - moje zawsze są dziwne ;). Jak maksymalnie zwiększyć szybkość i efektywność zapytania INSERT INTO ?
zoptymalizowac tabele. nie czekac na poprawny wynik zapytania jeslit to dwa rozne serwery to moze jedne jest bardziej obciazony. -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 10:14 |