![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam skrypt wysyłający email coś w stylu:
Kiedyś wszystko mi działało jednak teraz posypało się choć wcale go nie dotykałem log błędów: Kod Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 550 5.7.1 <luinnar@interia.pl>... we do not relay <formularz@webmedia.pl> in C:\wwwroot\posta.webmedia.pl\strony\zamow\proba.php on line 2 i ustawienia w php.ini Kod sendmail_from: x11@home.webmedia.pl sendmail_path: no value SMTP: 127.0.0.1 smtp_port: 25 Nie wiem co z tym zrobić, pomocy. -------------------- notDevBlog - devblog.luinnar.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprobuj ustawic w ini sendmail_from: na domene pod ktora sie znajdujesz (np neostrada.pl jak masz neo)
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:05 |