![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2004 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Problem polega na tym, że po zalogowaniu, które przebiega poprawnie i po wyświetleniu menu, klikając na jakikolwiek link sesja zostaje przerwana. Strona oprata jest na ramkach, mam przekierowaną na nią doemnę, która ją otwiera, teoretycznie nie widać ściezek, bo wyświetlana w pasku jest tylko owa domena I co dziwne, jeżeli otworzę logowanie w osobyn konie, gdzie widac pełaną ścieżkę wszystko działa poprawnie i sesja jest utrzymywana. A najlepsze jest to, że ten sam skrypt działa mi na innym serwerze i nie ma żadnych problemów ? Gdzie szukać przyczyny ? Z góry dzięki za wasze uwagi |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozliwe ze problemem sa rozne domeny dla cookie: cookie jest tworzone w jednej domenie a odczytywane przez inna (wg. specyfikacji cookie nie jest wtedy wysylane i sesja pada -- gibu ID sesji). Najlatwiej to pozbyc sie tej domeny ktora 'ukrywa' ci adres strony. Nie wiem czy sa inne rozwiazania.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2004 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale cookie powinno zostac utorzone dla domeny dla której zachodzi rejetracja użytkownika. W końcu to mainFrame i link odnosi sie do plików serwerwoych a nie przekierowywanych przez domenę. Najgorsze jest to że na innym serwerku bezproblemowo śmiga
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na innym z przekierowaniem z tej samej domeny?
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 10:02 |