![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Szukalem na forum, i cos niecos znalazłem na ten temat - nawet _Cartman miał bardzo podobny problem. Otóż mam listę subskrybcji (adresy przechowuję w pliku, oddzielając je od siebie przecinkiem) i gdy używam unset, to klucz nie zostaje usunięty - może pokaże mój skrypt:
a skrypt ktory wyswietla liste adresow do usuniecia:
Problem polega na tym, że skrypt nie usuwa tylko poszczególnego klucza a kasuje zawartość całego pliku. Już nie mam pomysłu jak to naprawić. Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi. Mateo Ten post edytował _Mateo 29.03.2005, 13:58:51 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a nie powinno byc tak :
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
coż, nie działa i z apostrofem i bez - kurde resetune mi zupełnie plik. Dlaczego tak się dziwnie dzieje? jak powinien brzmieć skrypt, który usuwa poszczególne wpisy?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:54 |