![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
prosze o pomoc - chcialbym przeszukac cala jedna tabele (wszystkie kolumny) na obecnosc powiedzmy "abc"... probowalem w taki sposob, ale nie dziala, chociaz bledu nie wywala...
poza tym mysql_num_rows wywala jakis warning ze $q jest nieprawidlowe... wydaje mi sie ze nie mozna uzyc w skladni WHERE gwiazdki, ale nie mam pomyslu jak to zrobic inaczej bez rozpisywania szukania po wszystkich kolumnach... prosze o pomoc, rml. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie dziala... ratunku! :/ jak przeszukac calutka baze na obecnosc przykladowego "abc"?
zeby wynikiem byly wszystkie mozliwe pozycje w ktorych wystepuje "abc" w ktorejkolwiek kolumnie (w obrebie jednej tabeli)... pozdro, rml. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
heja,
no wszystko fajnie... ale... nie dziala! mam cos takiego:
i wywala mi cos takiego: Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/public_html/test/seek.php on line 59 co robic? ![]() pzdr, rml. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to powinno zadzialac:
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 3 Dołączył: 18.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
? -------------------- Praktyczne wprowadzenie do JavaScript dla poczatkujacych!
Simplicity of web programming - ferrante.pl blog Functionite - szkolenia JavaScript |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zamiast produkować mnóstwo LIKEów nie lepiej zastosować MATCH w MySQlu - o ile pamietam to to może pomóc
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
to znow ja
![]() no wiec mam taki kod:
i niestety nie dziala ![]() Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/test/szukaj.php on line 56 co Wy na to? pzdr, rml. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:34 |