![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako Webmaster bardzo mnie ciekawi jaka przeglądarka jest wśrud was najpopularniejsza. Niestety też jesteście w większości webmasterami, więc nie jest to spojrzenie zbyt obiektywne, ale i tak jestem ciekaw.
Ja osobiście używam mozillipl już od dłuższego czasu i jestem zadowolony!J |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja sie wlasnie bawie czyms takim jak Avant browser ale przestaje mi sie juz podobac - czeste bledy krytyczne 8) mnie po prostu rozwalaja
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Glownie uzywam IE, ale mam tez na skladzie Opere i Netscapea (do testowania poprawnosci wygladu strony).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie denerwuje was np. to, że musicie otwierać wszystko w nowym oknie, bo ja nigdy nie mam więcej jak jednego okna otwartego(wszystko w zakładkach). Albo nie brak wam narzędzi typu dom inspektor, konsola i debugger js, przechwytywanie nagłówków, blokowanie ciasteczek i obrazów, i wyskakujących okien i chcociażby jeszcze sidebara? Ja bym miał doła gdybym to stracił...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm a nie uzywa sie tego co ma sie pod reka?
do chodzenia po stroanch preferuje mozille 1.4 albo msie. czasem opera jak mam akurat otwarta. pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie chodzi głównie mozillapl. Jak jest jakaś wyjątkowo badziewnie zrobiona strona (rozjeżdża się) a treść mnie interesuje to włączam IE. Na szczęście jest tak coraz rzadziej. Konkurecja powoduje chyba powoli podniesienie jakości tworzonych stron - coraz mniej webmasterów pozwala sobie na olanie użytkowników innych przeglądarek niż IE.
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od zawsze używam IE. Od pół roku korzystam w szkole z Lynxa (w terminalowni mamy same linuxy).
-------------------- Cod | codslfc@o2.pl | gg#1405724 | www.footbag.p2.pl
|
|
|
![]()
|
|
a co powiecie na ip-spoofing w mozillipl, wprawdzie czasami niedziała, ale teraz np. mam bardzo fajne ip, nie??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MiSIE 8)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja na co dzień używam Mozilli, nie wiesza się na co piatej stronie tak jak IE, bardzo podoba mi się opcja paneli, głównie te dwie rzeczy przeważyły na korzyść Mozilli. Poza tym dobrze wyświetla większość stron, z tym nie ma problemów. A bez paneli ciężko jest już sobie poradzić... Poza tym podoba mi się funkcja wyszukiwania prosto z paska adresu. Natomiast wadami są: długi czas ładowania (60 sekund) oraz niepoprawne wstawianie znaczników na tym i innych forach dyskusyjnych opartych na phpBB. Poza tym można dodaćjescze obsługę skórek - ja już na IE nie mogę patrzeć...
Oraz oczywiście gesty - także bardzo przydatna funkcja. A przy tworzeniu stron korzystam z IE, nie wiem czemu - może przyzwyczajenie? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.ranking.pl/rank.php?stat=browPL (polscy użytkownicy)
www.ranking.pl Każdy programista, webmaster MUSI zobaczyć tą stronę, GORĄCO polecam. -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:11 |