![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Witam, nie działa mi skrypt dodawania nowego użytkownika do bazy. Działał, gdy miał nieco mniej pól w formularzu. Po dodaniu kolejnych, wykonuje się bez błędów (bynajmniej nie wyświetla nic), ale do bazy nie dodaje. Nie wiem, czy baza jest zdolna wykonać duże takie zapytanie:
Wkleiłem fragment formularza, który poprzedza funkcję dodającą usera do bazy. Ten post edytował Kshyhoo 27.03.2005, 22:10:32 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NIe mozesz tak stosowac bo jak bedziesz mial mnie pol to wstawia CI pokolei do pol jakie wystepuja i moze byc niezgodnosc typow. WIec musisz po users podac wszystkie pola do jakich wstawiasz. insert into users (pole1, pole2, ...., polen) values ............. 2. Zamiast robic funkcje tylu parametrowa przekaz jej tablice. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Hmm, coś takiego?
Tablice... trzeba jeszcze się dobrze znać. Na razie, jak widzisz, dłubię po omacku (drugi miesiąc nauczania php)... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:18 |