![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
moje pytanie dość trywialne, otóż potrzebuje dostać sie jakkolwiek do localhosta na windzie (foxserv i te klimaty) w celu doinstalowania bibliotek smarty i w żaden sposób zrobic tego nie mogę - putty próbowałem i po localhost i po 127.0.0.1 i nic to nie dało! Chyba że jest inna możliwośc zainstalowanai smarty na windowsie poprzez foxerva? ![]() Jeżeli ktos zechce mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Ten post edytował pawel007 27.03.2005, 17:22:47 -------------------- Początki zawsze sa trudne...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
klawisz windows + r = komenda run ... wpisujesz cmd i masz konsole windowsa ... zeby dostac sie z zewnatrz musisz miec serwer ssh lub telnet [nie polecam - furtka na swiat] poguglaj napweno znajdziesz pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:26 |