![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chcę przeniesc pliki z jednego folder naserwerze do drugiego (na tym samym serwie), czy jest to mozliwe? Probowalem, ale nic sie nie dzieje...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz wiecej szczegolow bo nie wiadomo czy chodzi CI o kopiowanie przy uzyciu php czy o kopiowanie przez klienta FTP.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o przerzucanie plikow za pomoca FTP.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
man mv
albo uzyj do przenoszenia danych miedzy katalogami ( tak odczytalem z twojej wypowiedzi ) mc. jak nie masz mc to zassaj sobie zroodelka i zamontuj. ... mam nadzieje ze dostep do konsoli masz ? w mc jak sobie wybierzesz jeden katalog i klikniesz f5 to skopiuje ci to dane do drugiego okna tam gdzie chcesz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:30 |