![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zadać pytanie do bazy danych (MYSQL) zeby zwróciło mi tylko wynik jednego rekordu zwróconego przez zmieną $name_records (przykładowa zmiena trzyma nazwe rekordu w tabeli to moze być id lub cos w tym stylu) i zeby pózniej przez tablice $row zwracać sie do tego rekordu
![]() PS. Jesli takie co jusz bylo podajcie link do tego tematu. -------------------- {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze cie zrozumialem, ale chyba cos takiego:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co w tym kodzie jest źle ![]() -------------------- {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze napisz jakie błędy występują to łatwiej będzie zidentyfikować.
|
|
|
![]()
|
|
To już rozwiązałem
![]() -------------------- {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:09 |