![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2005 Skąd: internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę. End Topic!
Ten post edytował emilio 5.08.2005, 19:04:44 -------------------- Biorąc pod uwagę wszystkie akty tworzenia, odkrywa się jedną elementarną prawdę: gdy się czemuś prawdziwie poświęcamy, wspiera nas opatrzność. [JOHANN WOLFGANG GOETHE]
Tylko krowy chodzą stadem, lwy zawsze samotnie... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
niby duzo tego jest a sprawia wrazenie pustego... :-)
Malo tekstu Logo takie jakies nie do konca chyba przemyslane trzeba troche popracowac nad nim. Taka sadze ze to srednio wyszlo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie nie pasuje ten napis "powerd by..." jest troche za duzy, reszta moze byc- tylko te niebieskie kwadraty w menu troche kontrastuja- moze inny kolor?
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki sobie...
Pusty... 5/10 = 3/6 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja widzę tylko error:
Kod Strona w budowie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pierwszy rzut oka to ta stronka mi się kojarzy z jakąś stroną harcerską... te płomienie tam zupełnie nie pasują (powinien na logo być kominek albo coś takiego). Poza tym, strony czarno-białe (bez odcieni szarości) nie należą do najbogatszych pod względem koloru
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IMHO druga wersja najciekawsza
|
|
|
![]()
|
|
Jeśli mówiłem o tych płomieniach, to miałem na myśli, że zamiast nich wrzucisz ten kominek... ale IMHO to strona mnie nie zachęca, bo jest taka... za mało żywa...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:44 |