![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam panel logowania. Niby wszystko w nim jest dobrze i pięknie lecz niestety pojawia się pewien mankament. Po zalogowaniu do pewnego konta wszystko jest ładnie wyświetlane (czyli Login oraz inne wpisane dane). Lecz gdy przechodze przez link do jakiegoś działu gubi mi te dane.
NIe dziwił bym się gdybym nie miał w kodzie a także na podstronach kodu
Lecz jak by nie było on jest tam gdzie powinien! Panel logowania opiera się na php i MYSQL. Proszę o pomoc bo nie bardzo wiem jak zrobić aby dane były przekazywane gdy poruszamy się po podstronach. P.s link w postaci href="index.php?page=dzial&<?=SESID?> też nie działa ![]() HELP ![]() -------------------- Warsztat: Apache 2.0.52 | PHP 5.0.2 | SQL 4.0.21 | Notatnik | PSP 7.0
Projekty: BanasheeShout v.1.2 ' |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2004 Skąd: Uć Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat href="index.php?page=dzial&<?=SESID?> najpierw sprawdz czy masz ciastka wlaczone w przegladarce, bo sa potrzebne jesli nie przekazujesz PHPSESSID jakos inaczej, albo sprobuj session_start(); .... $sid = session_id(); i do linkow doklejaj PHPSESSID=$sid, oczywiscie jesli w konfiguracji php.ini nie zmieniales nazwy identyfikatora sesji moze bedzie dziala ![]() -------------------- Nie rób nic na siłę - weź większy młotek ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ewentualnie $sid=SID;
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poradziłem sobie w innys sposób, ale dziękuje za pomoc.
Można zamknąć. -------------------- Warsztat: Apache 2.0.52 | PHP 5.0.2 | SQL 4.0.21 | Notatnik | PSP 7.0
Projekty: BanasheeShout v.1.2 ' |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 15:08 |