![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2004 Skąd: Wisła Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam mały problem, wyskakuje mi błąd:
Kod Parse error: parse error, unexpected '<' in /home/cob/public_html/video.php on line 139 Chodzi o ten kawałek kodu gdzie pokazywany jest ilość pobrań, co mam źle i jak powinno być dobrze??
http://www.cob.xx.pl - Fan Club fińskiej kapeli Children Of Bodom!!! + Forum PHPBB W te wakacje zlot nad jeziorem w Tresnej!!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2003 Skąd: Truskaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dlaczego najpierw piszesz dobrze (".$_SESSION."), a potem ".<?...?>
"<??>" używasz tylko zeby powiedziec parserowi ze rozpoczynasz kod php wewnątrz tych znaczników nie możesz użyć jeszcze raz otwarcia! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. W stringach gdzie przeważa tekst uzywaj znaku '. 2. Funkcje w echo zapisujemy w ( i ). 3. Jednolinijkowe instrukcje nie potrzebują klamr. Ten post edytował Wave 24.03.2005, 17:14:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2004 Skąd: Wisła Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok mam teraz inny problem z systemem logowania, przy logowaniu wywala mi błąd:
Kod Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cob/public_html/index.php on line 24 Tymczasem to jest fragment kodu:
Ok już wiem o co chodzi poprostu pomyliłem się przy nazwie tableli:) Ten post edytował Astaroth 24.03.2005, 17:26:06 -------------------- **********************************
http://www.cob.xx.pl - Fan Club fińskiej kapeli Children Of Bodom!!! + Forum PHPBB W te wakacje zlot nad jeziorem w Tresnej!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Zamien na
masz blad w SQL popraw go |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:21 |