![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z Puszczy Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
[list]
[list]znaków tych na końcu lini jest kilka jak usunąć je wszystkie uzywając tej funkcji usuwane są pojedyńcze znaczniki a pozostałe zostają z tym sobie poradziłem wystarczy zamiast n zastosować r pozostaje mi inny problem jak zastosować dwie funkcie str_replace [list]<?php $plik="dane.php"; copy($plik, $plik.'.bak'); $dane=str_replace('|', ",", fread(($fp=fopen($plik.'.bak',"r")), filesize($plik.'.bak'))); //tutaj druga // $dane=str_replace("r", "", fread(($fp=fopen($plik.'.bak',"r")), filesize($plik.'.bak'))); //jak to zrobić fclose($fp); $fp=fopen($plik.'.bak', 'w'); fputs($fp, $dane); fclose($fp); ?>[/php:1:66208c7dd0] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakto jak ? :|
normalne inajpierw jedna pozniej druga ? :? -------------------- niczym ten co go nie ma //...........
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z Puszczy Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jak tak robie wykonywana jest tylko druga
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo jak już tak zrobizs to zrób w drugim[php:1:a12d66ecf2]<?php
$dane=str_replace("n", '', $dane); ?>[/php:1:a12d66ecf2] PS. Polecałbym jakąś dobrą książke, lub jakiś kurs przeczytać! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzilo mi o cos takiego co napisal Jabol 8)
-------------------- niczym ten co go nie ma //...........
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:40 |