![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2004 Skąd: LDZ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Mam taki dosyć nietypowy problem, ponieważ jestem w trakcie projektowania kreatora parasoli do strony o parasolach. O co chodzi? ![]() Zdaje sie że kiedyś widziałem taki dowcip : była twarz człowieka a z boku było pole combi i można było sobie wybierać jego twarz włosy oczy (Wychodził n.p Gorge W. Bush jako blondynka z niebieskimi oczami ![]() Mnie chodzi o mniej więcej coś takiego : Wybieram dane które są potrzebne do stworzenia parasola [rodzaj, wielkość, rodzaj stelaża, rodzaj podstawy, kolor itd] i po wybraniu tych danych ukazuje nam się parasol. W związku z tym moje trzy pytania: 1) Jak coś takiego zrobić? 2) Czy wykorzystać do tego Pola combi i zrobić to na jednej stronie a z boku w czasie rzeczywistym by się pojawiał obrazek? 3) Czy raczej zrobić dwie trzy strony na których będą Option Buttony i po zebraniu wszystkich informacji zostanie 'zbudowany' obrazek? Mam nadzieję, że wytłumaczyłem to mniej więcej po Polsku ![]() Niestety nie mam przykładu, zle jakbym znalazł to wrzucę... Dziękuję za okazaną życzliwość i pomoc ![]() -------------------- Hardware : <span style="font-weight: bold;">OrangePi+ 2E | 2GB RAM | HDD: 1TB </span>
Software : <span style="font-weight: bold;">Debian GNU/Linux 8 (jessie) 3.4.113-sun8i </span> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym to zrobił normalnym formularzem XHTML-owym i przekazywał wartości typu kolor, wysokość itp do CSS-ów.
-------------------- Strusionet - Gentoo Linux | New design CSS Demo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2004 Skąd: LDZ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakaś konkretniejsza podpowiedź
![]() Mile widziany kawałeczek kodu ![]() ![]() TX -------------------- Hardware : <span style="font-weight: bold;">OrangePi+ 2E | 2GB RAM | HDD: 1TB </span>
Software : <span style="font-weight: bold;">Debian GNU/Linux 8 (jessie) 3.4.113-sun8i </span> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:40 |