![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem. jak robie filtracje pliku to mi zamiast include pokazuje cos takiego'; include('theme/other/emotki.php'); echo '
czym to może bys spowodowane oto plik filtrujący:
natomiast plik filtrowany: Ten post edytował Hpsi+ 21.03.2005, 11:39:52 -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No bo przecież w pliku masz
; include_once('theme/other/emotki.php'); echo ' to ci to pokazuje. Include nie filtrujesz. Chyba nie zrozumiałem Twego problemu -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem ze nie filtruje i nie ma, ale zamiast tego co mi powinno wklejac nic nie robi tylko pokazuje napis include('....');
-------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A ty to coś, co dostaniesz z funkcji Add wyświetlasz za pomocą echo (lub czymś podobnym)? Jeśli tak to wyświetli ci inlude..., bo tylko to nie jest znaczniekim html i traktuje to jako tekst
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
hmm o tym nie pomyslalem
![]() ![]() hmm moze kto ma pomysł jak to objeść ![]() -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
|
|
![]()
|
|
Co obejść? Chcesz zobaczyć co ci przefiltrowala funkcja Add?:
1) Zapisz se to do pliku i podejrzyj 2) w pakiecie pear jest fajna funkcja show_var() w pliku debug.inc.php -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
mozna tez tak jak ja chicale mna poczatku w filtracji zorbi {include::cos_tam} i zeby includowalo, no ale wtedy mi robi bałagan przy wyswieltaniu i nie wiem czemu ... :/
![]() ![]() -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 11:51 |