![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Potrzebuję script, który będzie mi kopiował pliki jpg (tapetki) z innego serwera na mój serwer. Myślałem, że nie będzie problemu. Jednak nawet funkcja file_exists() zwraca FALSE. NIe wiem, czy użycie mojej funkcji upload() jest na miejscu.
-------------------- Tworzenie stron www | Muzyka z filmów
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2005 Skąd: W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien, ale file_exists działa chyba tylko w odniesieniu do "własnego" serwera. Spróbuj może sprawdzić istnienie pliku w jakiś inny sposób - ja kiedyś używałem do tego getimagesize - bo przy okazji sprawdzałem sobie czy wymiary mi odpowiadają
Ale jak juz pisałem pewien nie jestem ![]() EDIT : a jak zachowuje się serwer (jakieś błędy ?) Ten post edytował soldat 21.03.2005, 15:40:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
file_exists zwraca FALSE. Żadnych błędów. getimagesize z tego co wiem sporo obciąża serwer. A może zadziała taki kod, lekko zmodyfikowany, bo jakoś sobie już zaczyna radzić:
Ten post edytował Wasiquard 24.03.2005, 23:50:20 -------------------- Tworzenie stron www | Muzyka z filmów
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:28 |