![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Skąd: Nigdzie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć !
Włąśnie doszedłem do wniuosku, że jak chcesz coś mieć samemu i uczciwie, musisz to zrobić sam. Zabrałem się za pisanie własnej księgi gości opertej na plikach textowych, narazie działa elegancko, ale chciałem dodać do niej emoty, (między innymi te ![]() ![]() Może ktoś mi pomóc ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wiesz, że istnieje na forum wyszukiwarka? http://forum.php.pl/index.php?showtopic=25747&hl=emoty http://forum.php.pl/index.php?showtopic=18072&hl=emoty#. Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
str_replace()
Ten post edytował Vertical 20.03.2005, 19:16:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Skąd: Nigdzie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem o wyszukiwarce, ale chce żeby się wstawiały tak jak na forum, czyli po kliknięciu, o tak:
:gitara: :king: A posty z zamianą na obrazki już widziałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Przeglądnij źródło strony forum
2. Poszukaj na forum store caret odpowiedź sama się znajdzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak więc przepraszam że Cię do końca nie zrozumiałem, jeśli ma być to w JS to nie to forum. Poza tym co to za problem spojrzeć w kod źródłowy chociażby tego forum i wyciągnąć potrzebne dane?
Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Nielubie "porzyczać" skryptów - dlatego pisze własną księge.
Ale skoro nic niemacie przeciwko temu to dzięki ;-) A tak szcze ży mówiąc: według was emoty są potrzebne w księdze (prosze o odpowiedź wszystkich czytających ten post)? PS. Tylko za biabła niewiem, jak ten skrypt działa :/ PS2. Kiedy wpisuje w wyszukiwarke store caret pojawią się tylko nasz post. Mam gotowe wszystko ! Jak ktoś potrzebuje to pisać ![]() Ten post edytował Tsiru 20.03.2005, 23:37:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:46 |