![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Code46- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Mam taki kawałek kodu I ramki. Prawe ramka nawigacyjna, w lewej wyświetlają się podstony. Użytkownik może edytować swoje dane. Jak to zrobi, trzeba bo wylogować (bo będą błędy) i dlatego po naciśnięciu przycisku OK jest przekierowywany do skrypty logout.php, który niszczy sesje a stamtąd do formularz logowania. Problem w tym, że ramki nie są niszczone i formularz logowania otwiera się w prawej ramce. Wiem, że w linku mogę podać parametr ale w przykładzie powyżej nie wiem gdzie go wsadzić. Próbowałem już chyba wszystkiego i przycisk nie działa. Wiecie jak sobie z tym poradzić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Skąd: Nigdzie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Code46- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat(Tsiru @ 2005-03-20 17:34:30) A spróbój dopisać to fo form ;-)
A co to ma wspólnego? ![]() W prawej ramce ładuje się formularz, który zostaje wypełniony a dnae przesłane do skryptu, który aktualizuje dane w bazie. Później trzeba wylogować użytkownika (ponieważ mógł zmienić login) bo inaczej wszystko zacznie się sypać. Dlatego też wywołuje formularz niszczący sesję (wylogowujący użytkownika) i ładujący stronę główną (na tej stronie jest formularz logowania). Problem w tym, że ten formularz ładuje się w prawej ramce. Dziwnie to wygląda, bo jak nacisnę na link "wyloguj użytkownika" to strona główna ładuje się w normalnym oknie. Nie wiem gdzie robie błąd |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 09:33 |