![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Code46- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam bazę i jakąś tam kolumne. Z lini poleceń klepie mu:
Zapytanie zwraca mi wyniki a na końcu coś takiego: Cytat ERROR No query specified i pisk z głośniczka. Wiecie co to może być? Jeszcze 10 minut temu wszystko chodziło elegancko. Najdzowniejsze jest, że zwraca poprawnie wyniki a na końcu ten komunikat Jak napiszę to nie ma pisku, nie wywala errora i też pokazuje wyniki Proszę o wskazówki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Spróbuj zrobić coś takiego http://forum.php.pl/index.php?showtopic=27323&st=0. Ja dość często miałem to samo, ale gdy zrestartowałem mysql wszystko wróciło do normy, tak więc zrób to co w podanym linku i powiedz czy pomogło. Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
-Code46- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat(scarface @ 2005-03-20 01:18:54) Witam, Spróbuj zrobić coś takiego http://forum.php.pl/index.php?showtopic=27323&st=0. Ja dość często miałem to samo, ale gdy zrestartowałem mysql wszystko wróciło do normy, tak więc zrób to co w podanym linku i powiedz czy pomogło. Pozdrawiam! Nie zrobiłem tego. Ale znalazłem błąd. Nie można podawać na końcu średnika. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W linii poleceń nie da się nie podać średnika na końcu... Bez średnika zapytanie nie zostanie wykonane, tylko przejdzie do nowej linijki. Bardziej mnie zastanawia to \G w pierwszym zapytaniu.
-------------------- |
|
|
-Code46- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat(crashu @ 2005-03-20 09:04:27) W linii poleceń nie da się nie podać średnika na końcu... Bez średnika zapytanie nie zostanie wykonane, tylko przejdzie do nowej linijki. Bardziej mnie zastanawia to \G w pierwszym zapytaniu. Jak podajeś parametr \G to bez średnika. "Uwierz w ducha ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:40 |