![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pewien (pewnie baardzo prosty) problem. Otóż nie mogę w panelu administracyjnym dodać tzw. "odznaki za posty". Kiedy wpisuję "3", to wszystko pięknie działa, są trzy kwadraciki. Jednak kiedy chcę tam dać jakiś inny obrazek (wpisując URL do niego), wyświetla się puste pole. Co może być tego przyczyną? Za odpowiedź byłbym wdzięczny
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Spróbuj przekopiować plik z grafiką do "html/team_icons" a potem podać po prostu jego nazwę wraz z rozszerzeniem czyli np. admin.gif. Powinno działać, jeśli nie pytaj dalej. Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak widać rozwiązanie było prostsze niż przewidywałem... dzięki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:25 |