![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2004 Skąd: Słupsk, Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sluchajcie.. .dziwny zonk...
bo mam sobie np. tablice $a[0]='q'; $a[1]='w'; $a[5]='e'; $tekst=implode('!',$a); i wynik mam: 'q!w!e'; (czyli pominal puste elementy w tablicy ![]() wolalbym tak: 'q!w!!!!e'; (czyl izeby puste elementy traktowal jak elementy, ale puste ![]() mysle, ze kumacie o co chodzi... pozdro Phoenix p.s. pomyslilem implode z include, bo 3 w nocy byla... ![]() ![]() Ten post edytował phoenix84 17.03.2005, 12:04:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jo mistrzu. Tobie to się chyba include z implode pomyliło
![]() php nie rozróżnia że między index 1 a 5 ma byc jeszcze 2,3,4. Chcesz mieć puste pomiędzy to je jawnie zadeklaruj -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2004 Skąd: Słupsk, Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szkoda, ze je trzeba deklarowc... a jest jakas funkcja zeby uzupelnial wszystkie brakujace elementy tablicy pustymi elementami?
![]() czy trzeba robic petle? ![]() pozdro Phoenix |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie wiem. Napisz se własną i umieść jej kod. MOże się komuś przyda
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie trzeba petli do tego:
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 12:54 |