![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Męczę sięz tym od jakiegoś czasu i dziś postanowiłem znaleźć rozwiązanie, ale wymiękłem. Chodzi o to, że co jakiś czas pojawia mi się w Internet Explorerze żółty trójkącik w rogu, który po kliknięciu radośnie informuje mnie, że wystąpił błąd "Brak dostępu". Dziwne to, zwarzywszy, że chodzi o np. wywołanie funkcji po kliknięciu w buttona czy odwołanie się do obiektu (np. document.formularz.....). Błąd ów występuje jedynie w IE z zainstalowanym SP2. Przy braku SP2 nie występuje.
Wie ktoś co tam sięzmieniło, co trzeba wyłączyć czy na co zwrócić uwagę? Pliiiizzzzzz, help! Jak tego nie zrobię, boss mnie oskalpuje a klienci zjedzą. ![]() -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co mi wiadomo to po instalacji SP2 pojawia się coś takiego jak "Centrum zabezpieczeń" /chyba w panelu sterowania/. Może tam coś znajdziesz.
Tak w ogóle to skoro występują tego typu błędy to może zwyczajnie masz wyłączoną obsługę JavaScript... ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze w koncu zabezpieczyli ie przed crossscriptingiem. A jak sie skrypt zachowuje w operze i ff?
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Strusionet - Gentoo Linux | New design CSS Demo
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:05 |