![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem chciałbym wiedzieć kilka rzeczy:
1. jak porównywać czasy tzn zeby o danym czasie coś sie działo. Nie wiem jak to powiedzieć napisze to co ja zrobiłem ale mi nie działa <?php include("config.php"); // w configu mam adres database $date = date("H:i:s"); $time = time("H:i:s"); nie wiem co dać czy to jest poprawne $date2 = time("06:00:00"); $date3 = time("12:00:00"); $date4 = time("01:28:00"); $date5 = time("24:00:00"); if ($date => $date2); { include("admin.php?view=restart&step=reset"); z tego zrobiłem przyciski i działaja } if ($date => $date3); { include("admin.php?view=restart&step=revive"); } if ($date => $date4); { include("admin.php?view=restart&step=revive"); } if ($date => $date5); { include("admin.php?view=restart&step=revive"); } ?> To mi jest potrzebne do gry w php Game-fusion i nie wiem czy musze mieć cały czas otwartą sesje aby miał te resety w mysql`u (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:09 |