![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbuję wykonać następujące zapytanie:
W kodzie strony wartości deklaruję w następujący sposób:
Nazwy pól dokładnie się zgadzają, a mając obawy dwukrotnie to sprawdziłem. Niestety dostaję komunikat: Kod Column count doesn't match value count at row 1 Nijak nie mogę znaleźć jego przyczyny. Poniżej wklejam kod całej strony:
Uprzejmie proszę o pomoc ! -------------------- Początkujący PHP'owicz....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pole product_number jest chyba INT wiec jego wartosc nie powinna być dodawana jako string (w pojedyńczych cudzysłowiach)...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po $product_picture masz dodawane NOW(). Co to jest NOW(), bo w liście pól nie widzę, by za product_picture coś było.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokonałem następujących zmian:
Ale teraz widzę komunikat: Kod You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' '' , '' , '' ,
-------------------- Początkujący PHP'owicz....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywal przecinek po $product_picture'
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dokonałem stosownych poprawek:
...i wciąż widzę: Kod You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' '', '', '',
-------------------- Początkujący PHP'owicz....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:44 |