![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Witam.
Mam niecodzienny problem. Otóż zrobiłem upload plików. Prosty INPUT i przycisk przeglądaj Co z tego? Ano. Jak dodaje newsa (bo to taka aplikacja), to sobie spokojnie klikam i wybieram plik z dysku. Wciskam GO i wszystko jet pieknie. Żadnych błędów itp. Jest po prostu cacy. Gdzie problem? Otóż co to za newsy bez możliwości edycji prawda? No i teraz też pieknie. Poprawiam tekst, ustawiam pierdoły w stylu rodzaju newsa, targetu itp. No i stwierdzam,że trzeba zmienić plik ze zdjęciem, bo jest nieciekawe. KLIK na przycisk i ..... nawet nie zmienia wyglądu tak jak powinien. Niec nie można zrobić. Nawet ręcznie ścieżki wpisać. NIC TOTALNIE NIC. Dodam, że aplikacja wygląda identycznie jak w przypdku dodawania newsa, tyle, że posiada domyślne wartości (ALE NIE INPUT Z DOWNLOADEM. JEGO ZOSTAWIAM PUSTEGO) Nie wiem, czy to tu dawać ten problem, ale chyba tak... Macie jakiś pomysł, bo zgłupiałem -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakbyś mógł pokazać jakieś demo tego to byłoby cool
![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie za bardzo czaje baze.. przypominam ze art. 'value' ustawiony w inpucie typu 'file' nie bedzie widoczny - tylko w zrodle mozesz zobaczyc co 'value' wskazuje.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
małe uzupełnionko. To nie działa tylko pod Explorerem
![]() Demo nie pokażę, bo nie ma co pokazywać:
To wszystko. Oczywiście czesniej otwieram i forma a później go zamykam, żebyście ni epomyśleli,że takie błędy popełniam;) No cóż. Explorer odpadł shit. Jakiś pomyśł co z tym fantem zrobić. Problem jest duży, bo ludzie, którzy z tego będą korzystać używają exporera jako głównej przeglądarki... -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:01 |