![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje pomocy w nastepujacym temacie :
Czy mozna za pomoca php zmusic inne okienko (dzialanie na ramkach) do odswiezenia sie ![]() Jesli tak to jak mozna tego dokonac ![]() Z gory dziekuje.... -------------------- Jestem jaki jestem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozna to zrobić za pomocą header, ale to tylko ramka sama w sobie, nie np. z innej ramki!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli sie nie da ....
-------------------- Jestem jaki jestem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
innego okienka sie nie da. Przypominam, że php to server-side i nie robi nic u klienta, jedyny sposób, to np. wygenerowanie kodu js przez php, ale to już nie to samo
|
|
|
![]()
|
|
dzieki. przekombinuje to w inny sposob...
-------------------- Jestem jaki jestem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
javascript sobie z tym poradzi.
Uściski jak pociski :O) wirtek :O) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 21:39 |